7 Sikre Måter for å Bygge Ubegrenset Navneliste og Mestre “Numbers game”

I nettverksbransjen handler det ikke om hva du kan eller hvem du kjenner. Faktisk så handler det om hvem som kjenner deg. Hvis du jobber seriøst, har du kanskje en blogg med mange følgere, en RSS feed, nyhetsbrev som du sender ut på epost eller andre tjenester. Om du bare har 10 mennesker som følger deg eller 10 000, så handler det alltid om å utvide listen din og få flere følgere. Men det har du sikkert hørt tusen ganger før.. 

Nettverksbygging er et “numbers game”

Og det å få tallene til å jobbe for deg er essensielt for å skape suksess. Det kommer ikke til å skje uten hardt arbeid, “Roma ble ikke bygget på en dag”. Du kan være sikker på at topplederne innen nettverksbransjen har lister på flere titusener – men de hviler ikke på det. De fortsetter hele tiden å utvide listene sine.

Det er derfor du har hørt om dem

Oppskriften På Hvordan Du Kan Bli En Av Dem:

1. Gjør det enkelt for besøkende å abonnere.

Enkle skjemaer er et must. Du trenger ikke å vite noe annet enn deres navn og epost. Tenk på det – de abonnerer fordi de vil – og etterspør du mer informasjon kan muligens få dem til å tenke at det er altfor mye jobb å registrere seg.

2. Gjør det enkelt og smertefritt å avregistrere seg.

En dag vil kanskje noen miste interesse og vil gå videre – og hvis du fortsetter å kontakte dem, kan du bli oppfattet som en “spammer”. På slutten av hver epost du sender, inkluder en brukervennlig måte de lett kan trykke på for å avslutte abonnementet fra deg. 

3. Tilby verdifull informasjon i bytte mot deres kontaktinformasjon.

En gratis rapport, en gratis e-book, en gratis trening/kurs, et webinar, lydbok eller ukentlige/daglige nyhetsbrev er blant de beste metodene for å få mennesker til å abonnere.  Bare vær sikker på at det du tilbyr er unikt, verdifullt og holder bra kvalitet.

4. Tilby løsninger på dine følgeres problemer.

Hvis bloggen din er offentlig, tilby unikt problemløsende innhold på siden din, som gjør at dine besøkende ønsker å komme tilbake for mer informasjon. Tilby en måte de kan abonnere på din RSS feed slik at de får de siste oppdateringene. 

 5. Delta i forum og grupper som er relevant for din nisje.

Finn ut hvor din målgruppe engasjerer seg online, og bli med i disse gruppene og delta i forumdiskusjoner. Tilby relevant kunnskap, delta på en verdiskapende måte i samtalene som foregår. Tilby en link i signaturen din for å guide dem til siden din. (Men IKKE spam disse forumene med irrelevante linker eller linker som er så lange som et vondt år!)

6. Vekk nysgjerrighet.

Når du tilbyr tjenester, ikke vær redd for å gi hint som vekker nysgjerrighet – bruk saftige, overbevisende overskrifter og triggere. Bruk disse hintene for å vise en liten smakebit av kunnskapen de vil få hvis de blir abonnent hos deg. 

7. Skap en følelse av hastverk.

Bruk en “utløpsdato” for å motivere dine besøkende til å ville abonnere med det samme. Du trenger ikke å gjøre det komplisert – bare nevn at dette tilbudet går ut på et angitt tidpunkt eller en bestemt dag. Fra et psykologisk synspunkt, vil dine potensielle abonnenter bli “tvunget” til å ta en raske avgjørelse.

PS! Likte du dette innlegget? Du gjør meg en stor tjeneste ved å dele det med andre og legge igjen en kommentar under!

PPS! Hvis du ikke har fått tilgang på en Steg-for-Steg oppskrift på suksess(og om du ikke allerede har FOR MANGE kunder): Klikk Her For Full Tilgang!

Skap din egen suksess!

  Kristin Pedersen

Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com

Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL

Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.