Den Eneste Måten Du Kan Bygge En Inntektsbringende Business Hjemmefra..

Tenker du at dine dårlige salgsresultater og vanskeligheter med å rekruttere nye teammedlemmer er et resultat av at noen prøver å ødelegge for deg? Plasserer du alltid skylda på andre i stedet for å se på deg selv først? Er det din sponsor sin feil? Er det noe galt med produktene? Er det firmaet sin feil?

Det er lettere å legge skylda på andre enn å se sine egne feil – de fleste gjør det. Det er lettere å si at “dette passer ikke for meg” enn å faktisk legge ned det arbeidet som kreves for å få ting til å skje. Det er lettere å følge mengden enn det er å finne din egen vei – men hvem har sagt at det å bygge din egen business er lett?

Dessverre er det mange som gir opp når det butter litt imot. For eksempel innen nettverksbransjen, viser tall at 95% av alle som jobber i denne industrien slutter innen deres første år. De ser for lite resultater, blir frustrerte, begynner å skylde på andre(i hovedsak deres sponsor eller firmaet), og ender opp med et hav av unnskyldninger eller andre grunner for å slutte.

Jeg liker ikke å fortelle deg dette.. men det kreves hardt arbeid og utholdenhet for å takke ja til en business-mulighet, være tilstedeværende online og markedsføre deg selv som en ekspert, få tillit fra ditt publikum og selge nok varer til å tjene 5000 kr ekstra i måneden – så du kan begynne din reise mot gjeldsfrihet og oppnå økonomisk uavhengighet.

Hvis du vil bygge en lønnsom business hjemmefra, så må du først, som sist innse at hver eneste feil og hver eneste suksess du oppnår – er et resultat av det DU gjør og hvem DU er. 

Ta EIERSKAP når det kommer til dine feiltrinn i stedet for å finne noen eller noe å skylde på. Se heller på hvordan du kan lære og vokse fra de feilene du har gjort. 

Det øyeblikket hvor du tar KONTROLL over livet ditt og din business – er det øyeblikket du stopper å finne på unnskyldninger og heller leter etter løsninger.

Hvis du synes det er vanskelig å sluttføre et salg fordi du er ukomfortabel med å skulle “spørre folk etter pengene deres”, les Dani Johnson’s Closing Script book.

PS! Likte du dette innlegget? Du gjør meg en stor tjeneste ved å dele det med andre og legge igjen en kommentar under!

PPS! Hvis du ikke har fått tilgang på en Steg-for-Steg oppskrift på suksess(og om du ikke allerede har FOR MANGE kunder): Klikk Her For Full Tilgang!

Skap din egen suksess!

  Kristin Pedersen

Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com

Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL

Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

FREE INTERNET RECRUITING COURSE

Finally, An Easy Way To Recruit Into Your Network Marketing Business – Rejection FREE – Without Wasting Your Time & Money Chasing Dead Beat Prospects & Leads...

Claim Your FREE Internet Recruiting Bootcamp...

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.