Dette Bør Du Vite Om Markedsføring Når Du Driver Din Egen Business

Det er mye du burde vite og lære deg når du starter din egen business. Mange blir så overveldet av informasjon at de ikke klarer å sortere ut det som er viktig. Entusiastisk og engasjert kaster du deg over det du får tilgang på. Når man er helt ny i en bransje trenger man å lære seg alt. Det føles i hvert fall slik. Mange har et behov for å være helt sikre og trygge på alt ifra ingredienser i produktene til hva man ordrett skal si til et annet menneske som spør hva man holder på med. Hvis man skal lære seg ALT før man begynner å jobbe med businessen sin, kommer man til å bruke flere år på å komme ut av startgropa. Jo lenger man venter før man tar action, jo dypere blir gropa. Og den oversikten du streber etter blir mindre og mindre jo lenger ned i gropa du kommer deg.

Når du mister oversikten
Dessverre er det lett å miste oversikten når man er helt ny i nettverksbransjen. Har du ikke fått god nok veiledning fra start, er det lett å bli forvirret. Mange selskaper har et opplæringssystem på plass som tar deg igjennom det du trenger å vite om selskapet, verdiene bak og strukturen selskapet er bygget på. Mange team har også egne Facebook-grupper man får ta del i med grundig opplæring.

Men så kommer det til stykket, og du skal begynne å sette dette iverk. Alle spørsmål stiller seg i kø i hjernen din, og du står plutselig fast. Action-knappen du var SÅ klar til å trykke på beveger seg stadig lenger unna fingeren..

Så.. Hvor bør man egentlig begynne når man starter sin egen business?
Klikk her for å laste ned min guide til en kickstart i din business GRATIS!

Hvordan kickstarte din business

Hvordan kickstarte din business

Nå som du har fått tilgang til en guide for hvordan du kan kickstarte din business, vil jeg bare dele et par tankekors med deg. Da jeg startet opp min business, ble jeg raskt utrolig glad i produktene og selskapet jeg er en del av. Jeg har et fantastisk team og en unik sponsor. Men, det er noen elementer man bør være obs på uansett hvilket selskap man er en del av og hvilken markedsplan man jobber etter..

Det KAN være uforutsigbart i denne bransjen. Det KAN oppstå uforutsette ting. Et eksempel på dette er at nye selskaper på markedet ofte ikke lengre levetid enn 5 år. Det er også flere eksempler på at store selskaper har måttet lukke dørene etter tiår i aktiv business. Andre ting som kan skje er at du, som forhandler, kan komme i konfrontasjon med din sponsor, du kan falle ut av selskapet du er en del av, du kan bestemme deg for å bytte selskap.. Selskapet ditt kan stenges ute av landet du bor i eller gå konkurs uten forvarsel. Dette er dessverre ting som skjer hele tiden i network marketing.

Det har fått meg til å begynne å tenke “Hva hvis..”
Forestill deg at du jobbet i dette selskapet, og hadde bygget inntekten din opp ut ifra selskapets markedsplan. Blir selskapet lukket ned, kan du risikere å stå uten inntekt fra en dag til en annen. Det er ganske skummelt å tenke på hvor mye jobb mange har lagt ned for å komme seg til et nivå og en god inntekt, for så å være vitne til at det hele blir revet bort fra deg over natta. Jeg vil bare at du skal tenke på at HVIS noe skulle skje, har du skapt deg et eget varemerke som kan ta deg videre?

Altså, det er ikke alle som blir skadelidende. Noen har selvfølgelig muligheten til å bygge opp sin business på ny ganske kjapt. Det er ikke fordi de besitter magiske krefter av noe slag. Det er fordi de har markedsført seg på en måte som gjør det enkelt for mennesker å følge dem inn i noe nytt. Fascinerende. Vil du lære denne måten du også?

Det er ikke så vanskelig, men det krever at man må tenke litt annerledes enn den tradisjonelle måten å bygge sin business på. Hemmeligheten ligger i markedsføringen.

Det er mulig du er en Business Owner, men ditt nettverksselskap er ikke din business. Den kan bli lukket ned på et hvilket som helst tidspunkt, du kan bli utestengt, de kan endre produktene, reglene, tjenestene eller markedsplanen – og du kan ikke gjøre noen ting med det. Det er mange ting som kan skje..

Når du brander deg selv korrekt, kan du forholde deg til disse endringene.
Så.. spørsmålet blir: Er du en entreprenør eller er du en ambassadør for selskapet?

www.kristinpedersen.com

Jeg har enda et spørsmål til deg..
Har du en måte å holde kontakten og kommunisere med dine prospekts og teammedlemmer? Fordi, hvis du bygger en business med base hjemmefra, trenger du en kanal hvor du kan kommunisere med mennesker, en kanal du eier selv.

Mitt nettverksselskap eier ikke min hjemmeside. Jeg eier min hjemmeside. Ingen andre eier min epost-liste. Jeg eier alle abonnentene på min epost-liste. Tenk litt over det.. Mennesker som starter sin business innen network marketing er ofte knyttet til et selskap som har sin egen hjemmeside/portal – og det er veldig bra. Du kan selvfølgelig bruke deres verktøy og sende interesserte mennesker til deres side. Men.. Hvor blir det av deg i denne prosessen? Hvor er ditt eget varemerke? Hvorfor skal mennesker velge deg og ikke en annen sponsor?

Det handler om å brande seg selv.
Ikke brand selskapet. God markedsføring i denne bransjen handler ikke om å brande selskapet, produktene eller tjenestene. Det handler fullt og helt om å brande DEG selv.
Tenk på hvordan du ønsker å fremstå. Du er ikke produktet.

Når du brander deg selv, følger mennesker DEG – og du blir bare en representant for selskapet og produktene. Når mennesker blir kjent med deg, begynner de å like deg og stole på deg. Når du gir mennesker verdifull informasjon, vil de bli tiltrukket av deg og følger deg dit du går. Å brande seg selv forebygger det å skulle fremstå som en “typisk salgsperson”- du er jo bare deg! Hvordan tror du det er mulig for noen nettverkere å gå rett fra et selskap til et annet – og få hundrevis av teammedlemmer med det samme? Mitt beste tips er å investere i de verktøyene man trenger for å gjøre dette på rett måte:

Registrer deg i dag for å få tilgang til 10-dagers GRATIS Bootcamp, hvor du lærer hvordan du kan bruke internett til å tiltrekke deg nye kontakter, skille ut “varme” prospekts og få betalt for å gjøre det. Stopp med å jakte og start med å bli jaktet på.
Klikk her for å starte din 10-dagers Bootcamp nå!

For min egen del startet jeg å brande meg selv, mine interesser og refleksjoner for å vise hvem jeg er. Jeg designet min egen hjemmeside www.kristinpedersen.com og bygget opp min egen Facebook Fanpage. For å bygge opp under måten å brande meg selv på, valgte jeg mitt eget navn som navn på domenet. Jeg har en wordpress-side, så ja.. det kan være litt innviklet og jeg brukte litt tid på det. Så, hvis du er ny og du er interessert i å bygge din egen hjemmeside, trenger du egentlig ikke så mye. Du trenger en startside, en side hvor du forteller om deg selv og noe gratis å tilby, som for eksempel et kurs, webinar eller en “hvordan”-guide.

Jeg kommer ikke til å gå inn på alle “freebies” eller gratis materiale du kan ha på siden din i dag, men tenk på noe du kan tilby gratis og sende til dine besøkeres epost. De kan gå inn på din hjemmeside, og laste det ned. Det bør være noe som står i stil med det du gjør. Hvis du for eksempel er innen helse- og velværebransjen, kan en “freebie” være dine favorittoppskrifter. Dine første “freebies” kan helt enkelt være en PDF-fil som kan printes ut på noen få sider.

Det bør være enkelt. Hvis du er i hudpleiebransjen, kan det være tips til hvordan spise sunt eller kanskje, hvis du har naturlige hudpleieprodukter, kan det være topp 10 ting som du ikke visste ødelegger huden din. Det kan også være korte videosnutter eller lydfiler. Det er så latterlig mye du kan gjøre..

Last ned min GRATIS guide til å kickstarte din business her.

Men, tilbake til hvorfor dette med å brande seg selv er så viktig. Fordi igjen, du er ikke ditt selskap. Du er ikke produktene. Du er ikke markedsplanen eller logoen til selskapet ditt. Du er bare deg. Jeg vil understreke viktigheten av dette, mer enn noen gang. Nettopp fordi alt kan skje. Bruk de verktøyene du har fått tilgang på, lær deg mer om produktene og bruk dem. Anbefal dem videre. Og for all del, anbefal muligheten du sitter på til mennesker som trenger den. Hjelp andre til å se muligheten slik du har gjort. Men gjør det på rett måte. Jeg liker ikke å si at noe er rett eller galt, at noe er perfekt eller fullkomment, for ingen ting er det. Men.. akkurat i denne sammenhengen vil måten du jobber på være avgjørende for om du oppnår suksess eller ikke i din business.

LaptopLifestyle

LaptopLifestyle

Sitter du nå og klør deg i hodet, og lurer på hvordan du skal starte?
Jeg hjelper deg gjerne med å komme igang med din business, din markedsføring og branding.

I dag får jeg muligheten til å være med å lære bort hvordan man kan markedsføre seg selv og sin business via en strategi som kalles “Attraction Marketing”. Dette er en GRATIS 10-dagers Online Rekrutteringsbootcamp, som du kan få tilgang til ved å klikke her.

Gjennom denne gratis treningen vil du lære helt eksakt hvordan du kan bruke sosiale medier og online markedsføring til å generere hundrevis av leads hver dag, nye kunder og nye seriøse teammedlemmer hver måned. Jeg kan ikke love deg de samme resultatene, fordi, altså.. jeg vet ikke hva du vil gjøre med informasjonen du får!

Men, hvis du er motivert og ønsker å lykkes – så vet jeg at dette potensielt kan være den løsningen du er på jakt etter, som vil hjelpe deg med ditt gjennombrudd i din business.

Med de beste ønsker for deg og din suksess!

Kristin Pedersen
Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com
Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL
Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.