Hvordan Dominere Ved å Bygge Din Network Marketing Business Online

Become Your Best Version

Facebook kan være MEKTIG når det kommer til å bygge hvilken som helst online business. Det er dessverre slik at mange bruker det på feil måte eller misbruker det – mest sannsynlig uten at de vet det. Med tanke på businessen de prøver å bygge opp, kan dette gjøre mer skade enn nytte.

Vi har vel alle vært der – jeg husker nyforelskelsen.. Veldig entusiastisk over å ha fått en slik mulighet. Jeg hadde klokketro på at alle andre skulle se denne fantastiske muligheten på akkurat samme måte som meg. Jeg sendte meldinger på Facebook og Instagram i hytt og vær – til folk jeg kjente og ikke kjente. Heldigvis hadde jeg god veiledning fra begynnelsen, slik at min Facebook-side og Instagram ikke ble overfylt av det mange ser på som “spamming”. Men det er fort gjort å bli revet med av engasjementet i en startfase.

Dette er et problem mange i nettverksbransjen har, men også andre entrepenører. De bruker sin egen
profil til promotere produkter, tjenester og linker til foretaket de er en del av, i håp om at de kanskje tilfeldigvis treffer noens oppmerksomhet.

Når det er sagt, har du noen gang sagt ordene “Bli med i mitt team” eller “Prøv mine produkter” på Facebook? Eller har du noen gang postet en link til foretaket i statusen din, i en gruppe eller i en upersonlig melding?

Hvis noen av disse scenarioene beskriver deg, gjør du noe feil og du kan faktisk få motsatt virkning på de menneskene du faktisk prøver å nå ut til. Å poste linken til firmaet på profilen din eller reklamere med produktinformasjon så dine venner kan sjekke det ut, er amatørmessig når det kommer til å bygge din network marketing-business online. Det blir oppfattet som spamming og kan få folk til å føle avsmak.

Det er på tide å bli profesjonell og lære hvordan man bygger business på sosiale medier på den riktige måten! I denne korte videoen under gir jeg noen tips til hva man IKKE burde gjøre når det kommer til å bygge business online, i tillegg til noen strategier du KAN BRUKE, som ikke bare fungerer, men som vil gi deg resultater som kan booste din business og gjøre rekruttering mye enklere og ikke minst gøy!

Klikk her hvis du vil ha tilgang til 10-dagers GRATIS Bootcamp, og lære hvordan du kan rekruttere via sosiale medier!

I denne videoen, snakket jeg om sider du kan bruke til å promotere din business. Og et av de første spørsmålene du må svare på er om du vil bruke din personlige Facebook-side eller opprette en fan-page til å promotere dine produkter eller tjenester.

Det er viktig å understreke at du kan gjøre suksess ved å benytte deg av begge disse alternativene. Mens et av alternativene er veldig begrenset, har det andre mye større potensial i forhold til å nå ut til flere- og vil kanskje være et bedre alternativ til å bygge business i det lange løp.
For du vil vel ha en langsiktig business-plan, vil du ikke?
YES! Så la oss komme igang, og vi starter med..

Din personlige Facebook- profil
Jeg har mange kolleger som har gjort suksess med å bygge sin business ved å bruke sin personlige Facebook-profil. Likevel, det største problemet du vil møte på ved å bruke profilen din er at du har kun mulighet til å nå ut til 5000 – siden Facebook ikke tillater å ha flere venner enn det.

Det er en begrensning fordi ikke mer enn ca. 5 % av dine venner faktisk vil se din post på grunn av Facebooks algoritmer. Denne algoritmen kan være en nettverkers beste venn eller verste fiende.
Den er din verste fiende hvis du opererer amatørmessig og spammer med linker til produkter eller business-muligheten overalt, mens du ber til høyere makter om at noen vil kjøpe eller være med i teamet ditt. Men, hvis den blir brukt på riktig måte, kan den være din beste venn – da den publiserer deg og din mulighet foran tusenvis av mennesker på kort tid.

Profilen din har også begrensninger fordi Facebook ikke vil at du skal bruke din personlige profil som et verktøy til å bygge din business. Det er faktisk imot deres regler.
Hvis Facebook noen gang fikk greie på at du brukte din personlige profil til noe business-relatert, for eksempel å poste flerfoldige linker og spamme alles nyhetsoppdatering med produkter de faktisk ikke var interessert i å se, kan du risikere å få kontoen din stengt.
Konsekvensene er større hvis du bruker personlige meldinger på feil måte, og sender upersonlige linker i øst og vest. Da kan du risikere å bli utestengt fra Facebook for godt.
Men den største begrensningen er at du ikke kan kjøre annonser fra din personlige profil.

Altså, dette høres kanskje rart ut for mange som jobber med tradisjonell network marketing. Og du lurer kanskje på “Hvorfor skal jeg kjøre annonser hvis hele tanken bak denne måten å jobbe på er å personlig sponse og rekruttere mennesker?” Vel, det er fordi du vil nå ut til flere og at et større publikum kan bli eksponert for businessen din. Den eneste måten du kan få til det på, er gjennom annonser. Annonser er på ingen måte en nødvendig strategi å bruke, men det er veldig virkningsfullt når det blir brukt på rett måte – og det vil bygge ditt nettverk 10 ganger kjappere enn hvis du ikke bruker det. La meg stille deg et spørsmål..
Kjenner du noen som har startet i network marketing- og innen et halvt til ett år senere har de toppet listene i sitt foretak? Kanskje du har hørt noen enkelthistorier fra ditt selskap – og lurer på – “hva er det den personen har, som ikke jeg har?”
Svaret er enkelt.. De Har Et Nettverk!
De har et nettverk av mennesker de allerede kjenner, som liker dem og som stoler på dem. Det spiller ingen rolle hva den personen gjør, fordi nettverket deres ønsker å gjøre det samme.

Det hele koker ned til – hvis dine prospekts ikke kjenner deg, ikke liker deg eller ikke stoler på deg – kommer de ikke til å gjøre business med deg og de kommer heller ikke til å kjøpe produktene du selger. Du må derfor stoppe med å promotere foretaket og produktene du selger, og heller begynne med å promotere deg selv. Når det er sagt, la oss ta en kikk på..

Facebook Fan-Page

I et nøtteskall, begrensningene du har med din personlige profil kan enkelt løses ved å etablere en Fa-Page. Med en Fan-Page kan du kjøre annonser for millioner av mennesker som bruker Facebook daglig, så du har praktisk talt ubegrenset publikum. La meg forklare litt mer.. En Fan-Page er laget for å ha så massivt nedslagsfelt(antall mennesker som ser dine oppdateringer) som mulig. Facebook støtter deg i å bygge opp en stor følgerskare. Faktisk, det er grunntanken bak deres businessmodell. Så, en Fan-Page er en perfekt plass til å utvide nettverket ditt!

Skill mellom Business og ditt private liv
Den første feilen mange nettverkere gjør er å blande sitt personlige liv med sin business på Facebook. Mange legger til mennesker de ikke kjenner på sin venneliste og plutselig har du en nyhetsoppdatering med en hel haug med folk du ikke kjenner. Ugh! Og på toppen av det hele, noen opplever å bli blokkert av sine venner fordi de blir lei av å høre alt snakket om businessen, mens vennene ikke i det hele tatt bryr seg om det.
Dette er hvorfor en Fan-Page kan bli et friskt pust i måten å bygge business på. Den tillater deg å separere ditt personlige liv fra hva angår din business.

Jobb hjemmefra

Jobb hjemmefra

Generere navn og salg
Fan-Pages er ment for å nå ut til et alltid voksende publikum med den intensjonen om å generere navn og fremtidige salg. Og som en entrepenør/business-owner, så er det vel det du vil – er det ikke? Og hva betyr det når det kommer til en sunn måte å drive business på? Mange oppnår flere hundre nye følgere på sine Fan-Pages ukentlig. Disse menneskene er ikke tilfeldige mennesker som man selv legger til på siden sin. De må fysisk like siden selv, noe som gjør dem til verdifulle prospekts allerede fra start. Disse menneskene er de man kan promotere og dele relevant og verdifull informasjon med, fordi de også er interessert i network marketing/online marketing/direktesalg eller markedsføring.

Bygg din plattform
Den største fordelen med å ha en Fan-page er at du bygger en plattform med enorm innflytelse. Med engang du har satt opp en strategi for hvordan du vil engasjere, kan du gjøre andre ting mens din business ruller og går på autopilot.
Hadde du gjort dette med din personlige profil – konstant lagt ut nye ting(noe som kan plage livet av dine venner og familie), og som blir borte på et sekund uten å generere så mye oppmerksomhet eller interesse, er det enkel matematikk å forstå at dette ikke er veien å gå. I tillegg, alle andre nettverkere du er venn med, gjør mest sannsynlig akkurat det samme som deg – så i praksis spammer dere hverandre, noe som etter hvert ender opp med at alle fjerner dine innlegg fra sin nyhetsoppdatering. Nei takk!
Så, for å spare deg fra å gjennomgå alt dette – en Fan Page tillater deg å generere publisitet passivt. Det betyr at mens du sover eller gjør andre ting, kan siden din generere flere navn, kunder og rekruttere for deg. Du skjønner tegningen.

Passiv rekruttering
Før jeg avslutter vil jeg kjapt snakke litt om forskjellen på aktiv rekruttering og passiv rekruttering. Det jeg poster på min Fan-Page er planlagt godt i forveien. Faktisk planlagt flere dager i forkant, noen ganger uker. Facebooksiden publiserer selv om jeg ikke er ved PC’en. Du kan ikke gjøre dette med din personlige profil, som krever at du publiserer i sanntid. På toppen av det hele kan du generere flere hundre nye navn hver uke, uten å overvåke siden din til enhver tid. Det viktigste er at jeg har mulighet til å kjøre annonser med min Fan-Page som genererer navn, salg og nye business-partnerer på autopilot. Det er det mektige med en slik side: du kan ha innflytelse på Facebook’s industriledende annonse-plattform. Dette er noe du kan lære mer om hvis du kjører 10-dagers GRATIS Bootcamp-kurset, som du kan få tilgang til her.

Det er en genial strategi, og den er min favoritt fordi den er 100% passiv. Det finnes faktisk ingen måte å produsere så gode resultater ved å bruke din personlige Facebook-profil.

Jeg genererer nye leads og kunder ukentlig, og det skjer nesten 100% på autopilot..
Det betyr ikke at jeg ikke jobber med businessen min, men..
Jeg jobber med min business i motsetning til i min business. Jeg trenger ikke å bekymre meg for å hele tiden finne mennesker eller sende spammende forespørsler på Facebook mer fordi de som vil, finner meg!

Ta tilbake livet ditt!
Fordelen med å bruke annonser, skalere din målgruppe og planlegge dine poster, er at du får livet ditt tilbake. Når jeg tok min business online, ble jeg endelig i stand til å bygge min business uten å plage venner og familie, og uten å behøve å snakke med alle fremmede mennesker når jeg var ute i offentligheten.

Nå kan jeg nyte et liv i offentligheten som et vanlig menneske.
Mens Internett hjelper meg å rekruttere, kan jeg jobbe med andre ting og gjøre det jeg ønsker uten å tenke på å rekruttere noen som helst.
Du ER en leder!

Den siste tingen jeg vil si er..
Hvis du vil bygge ekte relasjoner i denne industrien, må folk se at du ønsker noe mer, noe større.
Og noe større i denne sammenhengen kan være at du bygger en troverdig og legitim business Page- du bygger en ressurs for deg selv, du genererer nye leads og du gjør det passivt.
Når mennesker i network marketing-verdensrommet ser dette, kommer de til å bli imponert og de kommer til å vite hvordan du gjør det.
Faktisk, mennesker i alle mulige businesser vil ønske å vite hva du gjør!
Plutselig, blir du interessant på en annen måte.
Det er ikke selskapet du er en del av, det er ikke om produkter eller tjenester..
Det handler om DEG, DEG som et individ og hva du har å tilby.
Det er det som kommer til å ta deg til neste nivå i din network marketing business.

ER DU KLAR TIL Å BYGGE DIN TILHENGERSKARE OG MESTRE PASSIV REKRUTTERING?
Da trenger du å følge et velprøvd system.
Hvis du vil ha eksempler på hva slags poster kan bruke på siden din, som du kan modellere slik at det passer til din business og eksplodere din tilhengerskare, øke din målgruppe og engasjere dine følgere..
Klikk her hvis du vil ha tilgang til 10-dagers GRATIS Bootcamp, og lære hvordan du kan passivt rekruttere via Sosiale Medier!

Til slutt, her er de viktigste tingene du bør ta med deg:
– En Facebook Fan Page er veien å gå hvis du ønsker å bygge en langsiktig business.
– Spamming av produkter og busines-muligheten til selskapet du er en del av er IKKE veien å gå. Det inkluderer statusoppdateringer, på din personlige profil, i grupper, eller gjennom meldinger. Det er en skikkelig “turn off” som frastøter deg mennesker du prøver å tiltrekke deg.
– Hva slags selskap du er en del av betyr ingen ting. Du skal ikke markedsføre selskapet. Du skal markedsføre DEG SELV.
– Husk algoritmen! Hvis mennesker liker det du legger ut, kommer Facebook til å gjøre deg mer synlig for flere mennesker. (Hvordan vet du at mennesker liker det du legger ut? De liker og deler det.) Facebook er et veldig mektig verktøy, som når det blir brukt profesjonelt og på den rette måten, kan hjelpe deg å skape momentum i din business.

Jeg håper du klarer å oppnå samme suksess som jeg har klart i å bygge min business online og jeg ser frem til å se deg i min online rekrutterings-bootcamp!

Med håp om stor suksess, ønsker jeg deg det aller beste!

PS! Likte du dette innlegget? Du gjør meg en stor tjeneste ved å dele det med andre og legge igjen en kommentar under!
PPS! Hvis du ikke har fått tilgang på en Steg-for-Steg oppskrift på suksess: Klikk her for å få full tilgang.

Skap din egen suksess!
Kristin Pedersen
Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com
Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL
Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.