Hvordan Kan Du Påvirke Fremtiden I Din Business?

Har du tenkt over hvor stor del av vårt hverdagslige liv som kretser rundt sosiale medier? Den teknologiske utviklingen har skapt et nytt samfunn, hvor vi kommuniserer med venner, familie og fremmede på en helt annen måte enn før. Det er jo ingen hemmelighet at..

ALLE er på Facebook

Og hvis du ikke allerede gjør det, vit at du kan bruke disse plattformene hvis du jobber med direktesalg eller i network marketing. Sosiale medier har hjulpet mange til en mer effektiv måte å bygge business på, fordi de hele tiden når ut til nye potensielle prospekts og kunder. Det er helt genialt!
Men det er en ting vi må huske på:

“Technology changes;
human nature never does.”
– Lisa Grossmann

På den ene siden

Dagens teknologi tilbyr fantastiske muligheter til å stadig utvide ditt nettverk, og komme i kontakt med mennesker mer effektivt og tidsbesparende. Det gir muligheter til å bygge business raskere og mer økonomisk gunstig på kort tid. Selv om teknologi på den ene siden er helt fantastisk, kan den på den andre siden oppleves ganske forvirrende.
Det er mye informasjon som popper opp uansett hvor du er på sosiale medier. All informasjon og alt man kan lære, gjør at man til slutt ikke helt vet hvem man skal høre på og hva slags råd man bør følge. Kanskje du kjenner deg igjen i dette. Det jeg trengte, og det jeg opplever at mange trenger i dag er noen som kan hjelpe deg til å forenkle ting, legge opp en prosess for deg – slik at du vet HVA du må gjøre for å få resultater. Og det kule er..

Hvis Prosessen Virker,
Vil Du Få Resultater.

Og, hvis du har en robust og sterk prosess – kan du fortsatt endre komponenter i prosessen, og LIKEVEL få resultater! Dette bli litt abstrakt, men la meg gå litt mer inn på detaljene.

Hva er Prosesser?

Som mange av dere vet, studerte jeg sosialt arbeid og jobbet med barn i barneskolealder i 5 år etter at jeg ble ferdigutdannet. I sosialt arbeid, blir vi lært om prosesser, kanskje spesielt endringsprosesser og at alt i bunn og grunn er en prosess. Jeg lærte meg å elske prosesser, også etter at jeg sluttet i jobben min.
Jeg var allerede i en endringsprosess da jeg begynte å jobbe innen network marketing. Når jeg skjønte det enkle konseptet og hvordan man jobber i denne bransjen, la jeg bort mine planer om videre studier og planer om studiepoeng i coaching og veiledning. Hvorfor?

Jo, fordi jeg forstod at network marketing kunne gi meg ubegrenset personlig utvikling. Og den beste coachen er ikke den som har papirer på at han er utdannet. Den beste coachen er den som har vært igjennom alle prosessene selv. Fordi å jobbe med mennesker, både seg selv og andre – består av prosesser. I took the road less traveled. Jeg var(og er) i konstant utvikling.
Det er ikke slik at man må finne opp hjulet. I network marketing har det aldri vært enklere å bygge business effektivt, spesielt online. Men, hvis du vil lære hvordan du skal gjøre noe, sørg for å lære fra de beste – de som har gjort det før – de som har investert sin tid og penger i sin egen business og som velvillig deler sin fremgangsmåte. De har utformet en prosess for suksess – TIL DEG. For en gave!!

Det var ikke før jeg tok businessen min online og lærte meg konkrete markedsføringsstrategier at jeg oppdaget hvordan man kan bruke Prosesser for å Selge og Bygge en Organisasjon.
Dette er hvorfor jeg elsker prosesser.

Jeg forstår at ikke alle kan følge like godt med i den teknologiske utviklingen, og mange vil ha utfordringer med å gjenskape det samme som andre har gjort. Men, jeg har forstått såpass at en prosess i denne businessen alltid er den samme – om det er rekrutteringsprosess, salgsprosess eller andre ting vi må gjøre i vår business. Derfor kan jeg lære teamet denne prosessen og de kan implementere den, offline og online etter som de selv ønsker.
Du synes kanskje dette fortsatt er litt abstrakt? Hehe, jeg skjønner. Jeg skal bruke et helt konkret eksempel:

Vasker du opp?

Nei, jeg spør ikke om du liker å vaske opp, fordi de fleste gjør ikke det(meg selv inkludert). Men til poenget: Folk har måttet vaske opp helt siden det kom tallerkener, kopper og fat. Okei, så hvorfor spør jeg deg om dette?

Jo, fordi å vaske opp er en Prosess!

Du skyller, vasker, tørker og til slutt rydder dem bort.
Det er en velprøvd å sikker prosess.
Det er en enkel prosess, faktisk.
Men det tar en god del tid.
Og i mesteparten av oppvaskens historie, kan du ikke vaske mer enn en ting om gangen.. Helt til..

Oppvaskmaskinen kom..


På mirakuløst vis kan du nå vaske og tørke MANGE tallerkener, kopper og fat samtidig. Det du må gjøre er å skylle av oppvasken, mens oppvaskmaskinen vasker og tørker og du til slutt rydder dem bort. Ganske mye mer effektivt, er det ikke?

Men tenk etter..
Endret prosessen seg?
Nei, den gjorde ikke det!
Prosessen var den samme hele tiden. Det eneste som endret seg var at du erstattet manuell vask og tørk med oppvaskmaskinen. Altså, du automatiserte de delene av prosessen, ved bruk av teknologi, for å sette fart på antall tallerkener og kopper du kan vaske og tørke på samme tid. I hvilken som helst business i dag kan teknologi hjelpe deg å forbedre prosesser og minimere tidsbruk.

Og i network marketing og salgsbransjen har teknologi bidratt til at enda flere kan komprimere sin tid, bli mer effektive og komme i kontakt med flere mennesker.

Teknologi hjelper med å eksplodere Network Marketing!

Det er ingen hemmelighet at salg alltid har vært en del av network marketing. Men selve salget eller selve rekrutteringen er bare en del av en lang prosess; det er bare en liten del av network marketing.

Og det viktigste..
Rekruttering alene kan ikke skape suksess i network marketing. Back to basics. Kort oppsummert er det kun èn prosess som fungerer i network marketing: KONTAKT med mennesker!

Og Facebook og andre sosiale medier kan aksellerere din evne til å eksponere og komme i kontakt med mennesker på en effektiv måte, både nasjonalt og globalt. Din suksess i network marketing kommer gjennom din evne til å bygge opp ditt nettverk.
Og selvfølgelig, å bygge et nettverk krever menneskelig interaksjon med mennesker. Det er akkurat det du opplever gjennom sosiale medier. Sosiale medier har bidratt til å utvikle globale nettverk – og interaksjonen, kommunikasjonen, treningen, coachingen og informasjonen utveksles gjennom disse nettverkene. En ting å huske på..

Network Marketing handler om Fellesskap

Og fellesskap, etablert ordentlig gjennom sosiale medier, kan nå bygges globalt. Som jeg har nevnt før..
Salg, rekruttering og engasjement er bare deler av prosessen i network marketing. Før sosiale medier kom på banen, var det ikke mange gode verktøy for å bygge et nytt fellesskap. Tidligere, hvis du hadde ferdigheter og en god prosess, kunne du bygge ditt imperium fra soverommet i ditt eget hus, bare ved å bruke hustelefonen. Nå, kan du gjøre det fra hvor som helst i verden, så lenge du har med deg mobilen.

Uansett, du må fortsatt ha mulighet til å overføre mennesker fra salgsprosessen og videre inn i rekrutteringsprosessen for så å hjelpe dem til å starte opp i ditt team. Men dette er det magiske ved et fellesskap eller et nettsamfunn. Igjen, la meg forklare..

Mange tror at rekruttering er ALT

Og selv om det er en stor del av network marketing, er det absolutt ikke alt som trengs for å bygge en suksessfull business.
Du trenger å skape et samfunn, et fellesskap som mennesker ønsker å være en del av.
Og i det samfunnet må det være plass til alle.
Med et sterkt fellesskap trenger du ikke å være i en evigvarende rekrutteringsmodus.
I dette samfunnet må du ha rom for at mennesker kan klatre til hvilken som helst høyde de måtte ønske, og få opplæringen og kunnskapen til å være med deg i prosessen for videre utvikling av samfunnet.

Poenget er..
For å ta et eksempel, en venn av meg, Lisa, har bygget en enorm business. Og selv om hun er en god rekrutterer, har hun ikke personlig rekruttert så mange. Hun oppdaget en annen tilnærming til det hele. Når hun fant en person, som hun kunne jobbe gjennom, for å nå ut til andre mennesker, stoppet hun å rekruttere, og samtidig maksimerte den personens potensial for å tjene penger.

Fordi en person kan skape et stort samfunn eller en stor gruppe mennesker, er dette mer verdifullt, kortsiktig og langsiktig, enn bare å generere en haug med transaksjoner og rekruttering.
Når alt kommer til alt, du vil ikke alltid jakte etter mennesker og rekruttere for alltid bare for å erstatte mennesker som ikke gjør noe eller som slutter, ikke sant?

Det finnes 3 forskjellige typer mennesker i Business

Du har sikkert møtt minst en eller to av disse typene før..
1. De skeptiske. De som kommer til å slutte eller aldri kommer til å starte, og mest sannsynlig aldri kommer til å bli fornøyd uansett hva du gjør for dem. De skal du ikke tenke noe mer på.
2. De som venter. De som alltid venter på noe – venter på helg, ferier, at ungene skal begynne i barnehagen eller på skolen, at selskapet skal komme med et revolusjonerende produkt, osv. La de vente, det er ikke din business.
3. De som er klare. De som er klare til å jobbe, til å gi gass NÅ. Dette er de menneskene du alltid skal ha fokus på.

3’erne er de menneskene du aldri vil at skal slutte. Så, hvordan gjør du det?

Lær bort, tren og coach dine teammedlemmer!

Mange entusiastiske forhandlere registrerer så mange mennesker på så kort tid at 3’erne kan ende opp med å bli oversett, mens du kaster bort dyrebar tid på 1’ere og 2’ere.
Forstår du problemet – mismatchen mellom energi og fokus?
Når du har noen som er klare til å gi gass, må du være der og kjøre med dem!
Fokuser på mennesker som vil produsere resultater!

Gir det mening?
Hvis du har mange mennesker i ditt team, hvordan skal du klare dette?
Selv om du bruker sosiale medier, kan det være vanskelig å følge opp alt og alle. Det geniale er, med alle verktøy som finnes i dag, kan du skape automatisering. Noe som igjen tillater deg å jobbe med mennesker i gruppesammenheng. Uansett, det spiller ingen rolle om du jobber offline eller online, eller en kombinasjon av de to..
80% av det du produserer kommer alltid fra 20% av menneskene i din organisasjon.
Og du MÅ bruke størsteparten av tiden din med de menneskene som tar ansvar for å lede og produsere i ditt team. Hvis du ikke har systemer på plass for å jobbe med mennesker i gruppesammenheng, kommer du ikke til å ha nok av DEG til å få noen ting til å fungere.

Sosiale Mediers rolle når det kommer til å bygge systemer

Online grupper på Facebook gjør det mulig for mennesker til å bygge effektive systemer for rekruttering, oppbygging av samfunn og å hjelpe mennesker til å få fremgang i sin business.
Du kan opprette en Facebookgruppe gratis og invitere mennesker fra hele verden inn for å lære mer om businessen.

Dette er hvordan en gruppe kan dra fordeler av din salgsprosess:
– Du kan sende Facebook Live eller laste opp forhåndsinnspilte videoer til alle som er i gruppen
– Ledere i gruppen din blir i stand til å hjelpe nye mennesker med de spørsmål de måtte ha
– Du kan legge til opplæringsressurser og lage et bibliotek av det folk måtte ønske å lære seg
– Gruppen din kan også fungere som en mentor eller en plass hvor ingen føler seg alene
– Du kan annonsere “alle kortene på bordet” hvis du trenger en ærlig oppdatering
– Nye mennesker kan legges til og få kjapp respons, 24/7-support fra alle i gruppa

Dette er bare noen av fordelene ved å etablere grupper.
I tillegg, alle er på Facebook i disse dager, så du trenger ikke å spørre om de kan opprette Facebook – de er allerede der. Det eneste du trenger å gjøre er å invitere dem inn. Det er en så enkel måte, og det får egentlig ikke blitt enklere. Men, det er en ting..

Det er alltid “en menneskelig faktor”
Fordi det er enkelt å gjøre det, er det også enkelt å la være.
Her er det du trenger å passe på..
Mennesker kan føle på et press for å være deltakende, fordi det er så mange andre mennesker i gruppa. Så, selv om det er enkelt å få mennesker med, vil mange oppleve å bli stående utenfor. Du trenger å sikre deg mot dette. For å lykkes i network marketing må du alltid huske på at det handler om folk!

Som Lisa sa:

“People are not numbers, but it’s a numbers game.”

Når mennesker blir usynlige, som kan skje når teknologien bringer så mange mennesker til deg og sammen med deg, kan det få følger for din business. Hvordan kan du bli effektiv når du bruker teknologien?
Vil det fortsatt være å ha fokus på de fundamentale prosessene?

De som tjener mest i network marketing har vært suksessfulle over en lang periode. Og de alle gjør det samme.
– De følger en sikker og velfungerende prosess
– De har en strategi
– De lager et samfunn/fellesskap
– De bruker teknologien og lærer menneskene den
– De fokuserer energien sin på de som er klare til å gi gass
– De inspirerer, lytter til og gir av seg selv til de rette menneskene
– De vet hvor de skal investere tiden sin for å maksimere sin innflytelse
– Det viktigste – de bruker tiden sin på en smart måte, fordi tid er den største ressursen de har!

Og, i forhold til det siste punktet – dette relaterer seg til å bruke tiden så produktivt som mulig. I denne industrien har mange flere år bak seg med 1-til-1 møter, kundemøter, businesspresentasjoner og informasjonsmøter. Dette er når alt kommer til alt, lite effektiv bruk av tid. For ikke å snakke om hvor nedverdigende det er å introdusere businessen til negative venner, familie og fremmede man tar kontakt med!

For ikke lenge siden, oppdaget jeg en prosess jeg kunne bruke for å bygge min business online, hvor jeg ikke trengte å snakke med venner og familie noensinne igjen hva angår businessen(hvis de ikke ønsker det selvsagt..). Jeg kunne tillate meg å være med familie, sosiale tilstelninger, være ute i offentligheten uten å prospekte noen, eller gå rundt med en skjult agenda.
Jeg tiltrekker meg mennesker fra det kalde markedet som er VELDIG interessert i å snakke med meg angående business. Og hvis du husker eksempelet om oppvaskmaskinen over, prosessen for å oppnå suksess i network marketing har ikke endret seg. Det er bare det at jeg fant en mer effektiv kanal, hvor jeg er i stand til å tiltrekke mennesker til meg hver dag og ha samtaler med mennesker som allerede er interessert i det jeg holder på med, og er positive til industrien generelt.


Jeg vet ikke med deg, men jeg liker best når (interesserte) mennesker tar kontakt med meg, i stedet for at jeg hele tiden må henvende meg til (ofte uinteresserte) mennesker.

I dag får jeg muligheten til å være med å lære bort denne prosessen, som kalles “Attraction Marketing”, via vår GRATIS 10-dagers Online Rekrutteringsbootcamp, som du kan få tilgang til ved å klikke her!
Dette er akkurat den informasjonen jeg snublet over for noen måneder siden, som har endret min økonomiske situasjon og som har gjort at veldig mange andre kan tjene store summer i sin business.

Gjennom denne gratis treningen vil du lære helt eksakt hvordan du kan bruke sosiale medier og online markedsføring til å generere hundrevis av leads hver dag, nye kunder og nye seriøse teammedlemmer hver måned. Jeg kan ikke love deg de samme resultatene, fordi, altså.. jeg vet ikke hva du vil gjøre med informasjonen du får!
Men, hvis du er motivert og ønsker å lykkes – så vet jeg at dette potensielt kan være den løsningen du er på jakt etter, som vil hjelpe deg med ditt gjennombrudd i din business.

Så, hvis du er klar til å starte..
Klikk her og jeg gir deg gladelig tilgang til vår 10-dagers Bootcamp.
Og hvis du finner dette nyttig, vil jeg gjerne høre om dette i kommentarfeltet under!

Med håp om stor suksess, ønsker jeg deg det aller beste!

PS! Likte du dette innlegget? Du gjør meg en stor tjeneste ved å dele det med andre og legge igjen en kommentar under!

Skap din egen suksess!

Kristin Pedersen
Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com
Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL
Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.