Hvordan takle tøffe tider i din business?

Det kan komme tider i din business hvor alt virker håpløst. Det som før virket lett virker plutselig så vanskelig og du ser ikke lyset i tunnelen. Du vil gi opp. Du finner ikke motivasjon. Du finner ikke glede og entusiasme. Du føler deg fanget i en negativ spiral, hvor den ene negative handlingen spiser opp den andre. Og du vet egentlig ikke helt hvordan du skal komme deg ut av denne spiralen, som ser ut til å føre deg lenger og lenger unna målet ditt, ambisjonene dine og dine visjoner for fremtiden. Det er tankesettet ditt som ødelegger for deg, ikke kapasiteten din. Du har det i deg, men du må komme deg ut av denne spiralen.

Tips til hvordan du kan endre ditt tankesett: Ta en kikk på denne videoen hvor jeg snakker om akkurat dette:

Hvordan endre din måte å tenke på?Mange lever på "sannheter" de har skapt i sitt eget hode. Jeg kaller det Gremlins. De kan virke hjelpsomme, fordi du tror de forteller deg om potensiell fare og trusler, men i virkeligheten er Gremlins destruktive "sannheter" som ødelegger og saboterer for deg.. De skaper trøbbel og leder deg i feil retning. Som et lite monster.Når du blir klar over at dine "sannheter" ikke har rotfeste i virkeligheten, kan du ta kontroll over tankene dine på en måte som vil hjelpe deg, istedet for å begrense, stoppe og hindre deg.

Posted by Kristin Pedersen Laptop Lifestyle on Thursday, July 27, 2017

Stopp litt opp og tenk tilbake..

Hvorfor startet du egentlig din egen business?
For moro skyld? Neppe. Du hadde en drøm. Du hadde et mål. Du hadde tatt en bestemmelse.
Altså, hvis du var seriøs mener jeg.. Hvis du startet din business bare for å “prøve og se hvordan det går”, så skjønner jeg veldig godt hvorfor du sitter her nå – uten motivasjon og uten resultater. Det går ikke an å prøve å starte for seg selv- og se hvordan det går. Det går ikke. Det kan jeg bekrefte før du har startet hvis du har den innstillingen til det.

Det jeg vil dele med deg i dag, fikk meg til å fortsette å fokusere fremover.
Når jeg startet min businesskarriere, hadde jeg bånn gass, klampen i bånn og fikk en brakstart i min business. Jeg gjorde kjapp suksess og har holdt meg der. Men det var ikke uten utfordringer. Det var ikke uten dårlige perioder eller uker og måneder med mindre salg og inntekter. For slik er business. Jeg oppdaget imidlertid noe for en tid tilbake som revolusjonerte businessen min når det kom til det jeg strevde med i de tøffe tidene. Jeg oppdaget noe som kunne forenkle min måte å jobbe på. Noe som fikk meg igjennom de tøffe periodene, og ikke minst endret hele mitt fokus – fra hele tiden å måtte jakte på mennesker hvorhen jeg befant meg – til at de som FAKTISK er interessert, tar kontakt med meg! Wow, for en oppdagelse! Følte jeg hadde sett lyset.. Haha. Hvis du vil vite hvordan du kan forenkle din måte å jobbe på, klikk her og bli med på vår 10-dagers GRATIS Bootcamp!

Det er ingen hemmelighet at i all business, er det perioder hvor man føler man løper under vann. For alle som har prøvd å løpe under vann, så vet de hvor mye krefter det tar uten at de kommer seg nevneverdig fremover. Det har veldig lite med deg som person å gjøre, men det er slik business er. Inndelt i sesonger. Akkurat som årstidene.

Når du nå vet at business er delt inn i årstider, hvordan kan du utnytte dette til din fordel?
Det er ikke sommer og høst hele året. Det kan man ikke forvente i business heller. Så.. Når vinteren kommer.. Du vet at den kommer rett etter høsten. Det er ingen overraskelse. Det har vært slik så lenge vi husker tilbake. Hva må du gjøre for å komme deg igjennom vinteren? For hva kommer etter vinteren? Vår. Våren kommer, i år, som i fjor, og året før der og alle de andre årene vi har eksistert på denne kloden. Og hva kommer med våren? Varmere vær, mer sol og positive mennesker som har dratt opp persiennene og er åpne for å plante frø. For det er det vi gjør om våren. Vi pløyer jorda. Vi planter og sår. Jo mer du planter, jo større sjanse er det for å få en god innhøsting. Men hva må du gjøre om sommeren? Pass på at frøene i jorda har det godt. De trenger å bli passet på. De trenger pleie med riktig næring. De trenger at du ser til dem av og til, vanner og passer på at de vokser.

Hvordan du planter og vanner gjennom våren og sommeren, kommer til å bli avgjørende for hvor god innhøstingen blir. Hvis du har plantet masse frø, men ikke passer på dem – vil de ikke vokse. Hvis du har plantet noe få frø, og vanner dem for mye, kan de drukne. Og uansett – det kan komme fugler som tar dem. Det får man ikke gjort noe med. Men.. Har du plantet nok frø og passet godt på dem gjennom sommeren, er det bare å gjøre klar skurtreskeren. I år blir det en god avling. Det er mange måter å være bonde på. For å jobbe i business har veldig mange likheter med å være bonde.

Men tilbake til vinteren..

Feet warming at a fireplace with hands holding coffee

Det er tøffe tider fra tid til annen i business-bransjen. Hvordan skal du da komme deg gjennom vinteren. Kanskje du opplever vinter i din business akkurat nå? Kanskje du er våryr og pløyer og planter med hagehanskene på. Ikke vet jeg. Men her kommer mine 3 tips til hvordan du kan holde deg varm gjennom vinteren og komme deg gjennom tøffe tider i din business:

1. Personlig utvikling.
Du må komme deg ut av din negative spiral. Det eneste som kan hjelpe deg å skifte gir, og snappe deg ut av ditt negative tankesett, er å rette fokuset mot deg selv og still deg selv følgende spørsmål: Hva trenger jeg akkurat nå? Og da mener jeg ikke materielle ting. Hva slags personlig utvikling trenger jeg akkurat nå for å komme meg ut av denne situasjonen? Altså, helt ærlig – det er ingen andre enn du som har satt deg i denne situasjonen. Du har tatt valg over tid, som har ført deg inn i en negativ spiral. Det kan være enkelt å skylde på andre, skylde på helsa, din sponsor, jobben, en kollega eller katta til naboen. Men når alt kommer til alt – din business er ditt ansvar. Lik det, eller ikke lik det. Det er et faktum.

Visste du at å lykkes i business er 90 % tankesett og 10 % ferdigheter? Derfor er dette den mest essensielle faktoren for din videre utvikling.

Helt enkelt kan man fokusere på disse tingene:
Finn dine negative tanker. De kan kanskje høres slik ut:
“Jeg får det ikke til”
“Jeg kan ikke dette”
“Dette kommer aldri til å gå bra”

Anerkjenn dem og STOPP med en gang – gjør dem om til positive formuleringer i stedet:
“Jeg kan få dette til – hvordan kan jeg få det til?”
“Jeg gleder meg til fortsettelsen når jeg har lært meg dette – hvordan kan jeg lære meg dette?”
“Jeg har evnen til å få til det jeg ønsker”
“Jeg fortjener at det skal skje meg gode ting i livet”

Nøkkeltips: Prioriter å utvikle deg selv hver eneste dag. Les, se på videoer, hør på lydbøker, snakk med positive mennesker som kan lære deg strategier og gi deg tips.

2. Endre din daglige rutine.
En undervurdert faktor når man er i en negativ spiral er ens fysiske helse. Hvor godt tar du vare på deg selv? Kroppen henger i aller største grad sammen med hodet. De er ikke to separate enheter. Tar du ikke vare på deg selv, aktivt jobber med helsa di eller passer på det du spiser og drikker – vil du bare speede opp turen din nedover i spiralen. Det er tid for å endre din daglige rutine. Ta et skritt tilbake, og planlegg dagene. Sett av tid til deg selv. Sett av tid til trening. Planlegg når du skal jobbe og når du skal ta pause. Planlegg hva du skal spise og at du får i deg det beste for kroppen og hodet ditt(kostholdet ditt påvirker deg i mye større grad enn du tror).

Ikke tillat deg selv å gjøre “ingenting” og sitt alene med de negative tankene dine. Din verste fiende er derfor å ikke ha noe å ta seg til(“lediggang er roten til alt ondt”)- man ender opp med å synes synd på seg selv. Og hva skjer med spiralen da? You know the drill.

Når du planlegger og setter av tid til å jobbe, sørg for å fylle tiden med inntektsbringende aktivitet. Hvis businessen din er network marketing – begynn å ta kontakt med mennesker igjen. Hvis businessen din er online marketing – jobb med å utvikle og produsere verdi for å tiltrekke deg flere kunder. Skriv blogginnlegg, lag videoer og del informasjon.

Nøkkeltips: Husk å lage en fleksibel rutine som du KAN endre på når det oppstår uforutsette ting. Hvis ikke faller du ut av det. Din daglige rutine bør inneholde tid til deg selv, trening, sunne måltider og avsatt arbeidstid. Push deg selv til å ta action. Ikke vær tilbakelent og passiv. Tell ned fra 5 and go ahead!

3. Finn en mentor.
Når du tar deg selv i å tenke negative tanker; at du ønsker å kaste inn håndkleet og gi opp – da må du med det samme ta kontakt med din mentor. Dette kan være din sponsor eller nærmeste leder – eller det kan være en kollega eller venn. Dette bør være en positiv og motiverende person. Snakk med din mentor om det som er vanskelig og be om hjelp. Din mentor hjelper deg gjennom de vanskelige tider. Hvis du har gjort den samme tingen om og om igjen med et håp om at det skal fungere, men det ikke har gjort det, må du endre på noe. Lytt til din mentor.

Nøkkeltips: Har din daglige rutine blitt for ensidig og negativ, må du endre den for å endre deg selv. Finn en mentor som kan guide deg på rett vei. Hvem har det du vil ha? Finn en mentor som har det du vil ha. Finn en måte å være sammen med dem på eller kommunisere med dem.

Vil du oppdage noe som kan endre din motivasjon og ta din business til et nytt nivå? Lær hvordan du kan bruke internett til å tiltrekke deg kunder og leads, i stedet for hele tiden å jakte på dem. Klikk her og bli med på vår 10-dagers GRATIS Bootcamp!

Med de beste ønsker for deg og din suksess!

Kristin Pedersen
Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com
Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL
Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.