Jobb med meg


Jeg vil jobbe med Kristin!
Først av alt, jeg er ekstremt glad for at du har landet på denne siden og vil jobbe direkte med meg! Hvis du er på denne siden fordi du er interessert i å samarbeide med meg i mitt Network Marketing-selskap og du vil bli din egen selvstendige entreprenør, da har du kommet til riktig side.
Å være i denne industrien og bygge en suksessfull organisasjon har introdusert meg for mange ulike muligheter, produkter, bonusplaner og programmer.
5 hovedgrunner
For å være helt ærlig med deg er det 5 hovedgrunner til at jeg har valgt å samarbeide med akkurat dette selskapet:
#1 – De tilbyr et system med sterk innflytelse og masse-duplisering i et selskap som bruker både online og offline-strategier for å lykkes.
#2 – En aggressiv markedsplan som gjør det enkelt for alle, inkludert “mannen i gata” til å tjene penger og komme dit man ønsker på en kjapp måte.
#3 – De tilbyr produkter som forbedrer mitt eget varemerke, som appellerer til en stor del av markedet og som jeg hadde kommet til å kjøpt selv om det ikke var en markedsplan bak.
#4 – Et selskap som har posisjonert seg på markedet og som er i stor vekst, både her i Skandinavia og i resten av verden. (Hvis noen forteller deg at timing ikke betyr noe, så er har de ikke forstått trendene i samfunnet..)
#5 – De har en kultur som kjennetegnes av medmenneskelighet, forståelse og anerkjennelse – hvor mennesker kommer før penger og hvor lederne jobber med intensjon om å ta deg dit DU ønsker. Så..
..hvis du er på utkikk etter noe nytt eller vurderer å jobbe hjemmefra for aller første gang – har du kommet til rett sted!

Uansett hvor fantastisk det hadde vært å jobbe sammen, vil jeg forsikre meg om at vi er en bra match og at vi kan passe sammen som kolleger.
Jeg jobber ikke med hvem som helst som er interessert i å bli en del av mitt team, rett og slett fordi jeg investerer mye tid når det kommer til coaching og trening av de som virkelig vil oppnå sine drømmer, og jeg må derfor prioritere tiden min godt..
Men, her er en enkel måte du kan kvalifisere deg selv: Spør deg selv “Ville jeg jobbet med meg?” Hvis svaret er “JA, absolutt!” – så er jeg overbegeistret og veldig spent på å møte deg!
Frihet
Her er det jeg ser etter:
– Noen som er lærevillige og veiledningsbare
– Noen som har et brennende ønske om å oppnå suksess
– Noen som er til å stole på
– Noen som det er en fryd å jobbe sammen med, som er positive og løsningsorienterte
– Noen som har en “Ingen-Unnskyldninger”-mentalitet
Jeg er en del av et team som jobber effektivt, har store mål, ambisjoner og har suksess som resultat. Dette har mye å si for bestemmelsen jeg har tatt når det kommer til å ha tro på og realisere mine drømmer om total frihet og ikke minst min lidenskap for å gjøre en positiv forskjell for mennesker og omgivelsene rundt meg.

Become Your Best Version

Become Your Best Version


Så…
Hvis du er klar til å oppnå “ubegrenset” suksess, bli en del av et team som er ekstremt sammensveiset og inkluderende, og du vil posisjonere deg i forhold til de økonomiske fordelene av å jobbe med oss, klikk på linken under!
Veldig enkelt, jeg er på jakt etter å jobbe med mennesker som er klare til å starte sin karriere NÅ, ta ACTION og “kicke ASS” i sin egen buisness – for å realisere sine drømmer og skape sitt DRØMMELIV!

Klikk her for å søke nå!