OBS: Rekrutterer Du Feil Mennesker Inn I Din Organisasjon?

Å bygge en lønnsom business innen for eksempel nettverksbransjen, og tjene mellom 5-10 000 kr hver måned kan være vanskelig. Du må konstant selge produkter og rekruttere nye teammedlemmer for å få det til å skje.

Men ikke bli desperat. I ditt forsøk på å bygge en større organisasjon, kan fristelsene være store når det kommer til ønsket om å rekruttere så og si hvem som helst som viser en liten anelse av interesse for produktene eller business-muligheten. Noen nettverkere rekrutterer så og si hvem som helst, så lenge de har puls og puster.

Selvfølgelig vil du rekruttere mennesker som allerede er oppriktig interessert i foretaket jobbmulighet, men det er din jobb å sørge for at de er interessert av de rette grunnene.

Hvis du begynner med å rekruttere mennesker med feil intensjoner eller “latsabber” som bare er ute etter en rask måte å bli rik på, gjør du faktisk mer skade enn godt, du skader businessen din – og kanskje hele nettverksbransjen – mer enn du tror.

Hva skjer med businessen din når alle menneskene med feil intensjoner forstår at de ikke kan bli rike over natta? Hva skjer når “latsabbene” oppdager at ingenting kommer gratis her i verden, og at de faktisk må jobbe for å få penger til å leve?

Disse menneskene kommer til å slutte i ditt team – og i nettverksbransjen også – i tide. Men noen av dem vil ikke stoppe der!

Det er naturlig for noen mennesker som feiler og ikke får til å bygge sin egen business hjemmefra – å bære nag til hele industrien, og noen drar det altfor langt!

Mens noen henger med leppa ovenfor sin sponsor(deg) og deres (eks)firma, og forteller sine andre venner (i økonomiske vansker) hvordan nettverksbransjen bare er svindel, vil andre dedikere hele sitt liv til å “ødelegge” industrien.

De vil skrive blogginnlegg, spamme alle forum med hatefulle kommentarer, og til og med spille inn videoer for å “advare” mennesker om å IKKE bli med i et nettverksselskap, fordi så og si alle firmaer i industrien bare driver med svindel. Det ser ut til at de vier ti ganger så mye av sin energi og innsats på å sørge for at industrien får et dårlig rykte, enn de noen gang gjorde ved å prøve å bygge opp sin egen business. 

Erfarne nettverkere blir mest sannsynlig ikke påvirket av denne typen sladder som sirkulerer på Internett. Men noen som akkurat har startet med å utforske industrien – som ser etter en business-mulighet for å tjene 3-5000 kr ekstra i måneden – synes muligens at denne type argumentasjon er mer enn nedslående. 

Som om det å skape tillit til nye teammedlemmer ikke var vanskelig nok fra før!

Det er derfor du må skille “klinten fra hveten” – mennesker med gode intensjoner fra de som bare er ute etter å tjene raske penger. 

Derfor bør du ALDRI rekruttere mennesker med dårlige intensjoner inn i din business! 

PS! Likte du dette innlegget? Du gjør meg en stor tjeneste ved å dele det med andre og legge igjen en kommentar under!

PPS! Hvis du ikke har fått tilgang på en Steg-for-Steg oppskrift på suksess(og om du ikke allerede har FOR MANGE kunder): Klikk Her For Full Tilgang!

Skap din egen suksess!

  Kristin Pedersen

Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com

Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL

Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

Start NÅ

GRATIS 10-dagers BOOTCAMP 

Endelig, En Enkel Måte Å Rekruttere Flere Mennesker Til Din Network Marketing Business - UTEN Å Bli Avvist – UTEN Å Kaste Bort Tiden & Pengene Dine På Jakt Etter Ubrukelige Prospekter ...

Reserver Ditt Plass GRATIS: 10-dagers Bootcamp...

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.