Om KRISTIN

Mitt navn er Kristin Pedersen - og jeg er et helt vanlig menneske, akkurat som deg. En av mine store lidenskaper er å hjelpe mennesker, og derfor valgte jeg å utdanne med til sosionom. Etter mange års arbeidserfaring med å hjelpe barn med ulike utfordringer, bestemte jeg meg for å gå for drømmen i 2016. Jeg startet min egen business fordi jeg ville hjelpe enda flere mennesker. Jeg ville hjelpe mennesker til å skape det livet de drømmer om. Jeg vil hjelpe mennesker til å få bedre økonomi, mer tid med familien, mulighet til å reise mer, utvikle seg personlig og skape sin egen arbeidsplass.


Måten jeg gjør dette på er å tilby mennesker en mulighet til nettopp dette. Da jeg startet min karriere i network marketing, bygget jeg opp min business offline. Dette var ekstremt lærerrikt, men utrolig tidkrevende. En av mine store motivasjonsfatorer for å starte min egen business var å få mer frihet. Men jeg fant meg selv i en situasjon hvor tiden min var totalt oppspist av produktkvelder, kaffeavtaler, kundemøter, opplæring og business presentasjoner. Det var ikke dette jeg ville. Jeg ville ha frihet. Det måtte da finnes en mer effektiv måte å jobbe på i network marketing!?


Og det stemte. Jeg har valgt å jobbe digitalt med network marketing. Jeg har valgt dette fordi det gir meg den friheten jeg ønsker. Jeg jobber hjemmefra, og alt jeg trenger er PC'en min. Jeg trenger ikke lenger å plage venner og familie med produkter. Jeg trenger ikke være på konstant jakt etter nye potensielle forhandlere i min organisajon. DET kaller jeg frihet! Og nå hjelper jeg andre som ønsker å ta sin business online.


Jeg elsker livet - derfor vil jeg leve det fullt ut.
Jeg er veldig ambisiøs, og jeg tror at ALT er mulig.
De som kjenner meg vet at jeg er dedikert og jobber hardt for det jeg tror på. Jeg jobber med en positiv drive mot de målene jeg setter meg.
Strever du med din business, hvordan du skal ta action eller hvordan du skal nå ut til de menneskene du vil komme i kontakt med?

Det er her jeg kommer inn i bildet!

Min bakgrunn som sosialarbeider har gitt meg mange verktøy når det kommer til å bygge tillitsfulle forhold til mennesker jeg kommuniserer med, både offline og online. Jeg har hjulpet mange mennesker til å se muligheter, oppdage sin kapasitet og til å begynne å tro på seg selv og sin business.

Så hva kan jeg hjelpe deg med?
De fleste som kontakter meg ønsker å ta sin network marketing business online. Og jeg kan hjelpe deg med dette! Jeg hjelper deg å få en oversikt over din business per i dag (hva som fungerer og hvilke utfordringer du har). Du forteller meg hvilke mål du har i din business, og jeg hjelper deg med å stake ut kursen i den retningen. Min lidenskap er å hjelpe deg og din business til den suksessen du fortjener.

Ta kontakt med meg i dag!


Når jeg ikke jobber, finner du meg dansende rundt på treningssenteret mens jeg løfter vekter og holder meg i god form. Jeg er lidenskapelig opptatt av god helse og derfor har jeg valgt å leve plantebasert. Personlig utvikling er utrolig viktig for meg og jeg er i stadig utvikling fordi jeg leser bøker og lærer nye ting hver dag. Jeg elsker å være sammen med mennesker jeg er glad i, utveksle positiv energi og kommunisere med dem på en kjærlig og ekte måte.

Siden jeg har bygget opp min egen business hjemmefra, har jeg den fordelen at jeg kan reise mye - og jobbe når og hvor jeg vil -living the Laptop Lifestyle. 

Bli med på din livs mest spennende reise! Ta din network marketing business online i dag!

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Kristin

LaptopLifestyle

LaptopLifestyle