Om Meg

Mitt navn er Kristin Pedersen –  en engasjert sosialarbeider, coach og online markedsføringsekspert – som hjelper mennesker innen network marketing og entreprenører til å markedsføre sitt navn eller sin nisje. Jeg blir beskrevet som hardtarbeidende, alltid smilende, alltid løsningsorientert og med en positiv drive mot de målene jeg setter meg. Strever du med din business, hvordan du skal ta action eller hvordan du skal nå ut til de menneskene du vil komme i kontakt med? 

Det er her jeg kommer inn i bildet!

​Jeg har masse erfaring når det kommer til å bygge tillitsfulle forhold til mennesker jeg kommuniserer med, både offline og online. Jeg har hjulpet mange mennesker til å se muligheter, oppdage sin kapasitet og til å begynne å tro på seg selv og sin business.

Min jobb er å hjelpe deg å kartlegge dine ønsker, finne ut hva du ønsker å oppnå og samtidig hjelpe deg bort fra det som bekymrer deg eller det du frykter i denne prosessen. Min lidenskap er å hjelpe deg og din business til den suksessen du/dere fortjener. 

Jeg har bygd opp min egen business fra scratch på 3 måneder. Jeg har blitt leid inn for å holde foredrag for flere hundre mennesker. Jeg har hjulpet hundrevis av mennesker med å se at deres drømmer ikke bare trenger å være ønsketenkning, men et realistisk mål.

​Når jeg ikke jobber, finner du meg dansende rundt på treningssenteret mens jeg løfter vekter og holder meg i god form. Ellers liker jeg å gå i naturen, og lage de lekreste retter med utgangspunkt i et plantebasert kosthold. Jeg elsker å være sammen med mennesker jeg er glad i, utveksle positiv energi og kommunisere med dem på en kjærlig og ekte måte. Siden jeg har bygget opp min egen business hjemmefra, har jeg den fordelen at jeg kan reise mye – og jobbe når og hvor jeg vil. Living the Laptop Lifestyle. 

Ta gjerne kontakt med meg:
kristin@kristinpedersen.com

 

If you want to succeed, acheive your goals and live a purpose driven life: Find out your WHY and I'll help you on the HOW.

Kristin Pedersen
Online Marketing Professional