Hvordan Personlig Branding Kan Hjelpe Deg å Rekruttere Nye Teammedlemmer – Selv Om Du Er Helt Ny i Business

Personlig branding kan hjelpe deg å bygge en solid business i dagens internett-samfunn. Og det er for en god grunn!

Det har aldri vært enklere å generere en uendelig stim av leads, og salg av dine produkter og tjenester - eller bygge globalt enn det er i dag. 

I tillegg er det et fantastisk alternativ til å bygge business på tradisjonell måte; ta kontakt med alle du kjenner, ringe ukjente eller bruke all din tid på home parties og hotellmøter. Nå er det faktisk mulig å bygge business ved å få folk til å jakte på deg istedet for at du jakter på dem.

Hvis du er helt ny i business, og skal igang med branding - så tenker du kanskje: 

"Hvem i huleste skal høre på meg?"

I dette blogginnlegget skal jeg vise deg hvordan jeg jobber online og hvordan jeg har bygget opp min merkevare. Se hele videoen - dette vil du ikke gå glipp av!

Her er mine TOPP 3 grunner til hvorfor og hvordan du bør brande deg selv på nettet:

1. Personlig Branding: Selskaper kommer og går - DU er evigvarende!

Jeg sier ikke at du er udødelig, men du skjønner hva jeg mener. Du kommer i en veldig sårbar situasjon hvis du baserer hele brandingen din på selskapet eller produktene til selskapet du jobber med. 

Hvis du ikke eier ditt eget selskap eller har utviklet dine egne produkter, har du noen gang spurt deg selv: Hva ville skjedd med min business hvis produktene ville gjort at min inntekt endret seg drastisk eller hvis hele selskapet ble nedlagt?

Hvis du kun har brandet selskapet og selskapets produkter - ville din business blitt lagt ned også.. Og det er ikke det du ønsker. Du har ingen kontroll på hva som skjer. Du er kun en forhandler, og du har lite du skulle sagt og veldig liten påvirkningskraft. Dette er en av grunnene til hvorfor man bør brande seg selv og ikke legge hovedvekten på selskapet og dets produkter. 

2. Folk vil ikke kjøpe fra deg eller bli med i ditt team hvis de ikke har tillit til deg.

La oss få en ting klart: Mennesker blir tar ikke business-muligheter for mulighetens skyld - de tar business-muligheten på grunn av DEG. Og er det en ting som er helt sikkert, så er det at ingen vil være med noen de ikke har tillit til eller stoler på. 

Bygger du ditt eget varemerke og fremstår som en som kan hjelpe andre til å lykkes, vil du øke sannsynligheten drastisk for at folk vil gjøre business med deg, samtidig som de vil bli en lojal følger og en lojal kunde. 

Vil du være på ferie mens businessen din  jobber for deg?

Hell Yeah!

Hvis tidsfrihet og økonomisk frihet er viktig for deg - burde målet ditt være passiv inntekt. La meg ta et eksempel: Når jeg lager et blogginnlegg, en video eller poster på sosiale medier - fortsetter disse postene å generere leads for meg, selv når jeg ikke er tilstede i businessen min eller jobber aktivt med den.

Dette er det geniale med å brande seg selv på internett. Du er priviligert til å jobbe med din business istedetfor i den.

Hvordan kan jeg ha denne friheten? Sjekk ut det ultimate systemet jeg bruker for å kunne jobbe på denne måten og samtidig tjene penger - KLIKK HER for å lære mer!

3. Brand deg selv uten å være ekspert.

Nå skjønner du sikkert hvor genialt det er å bygge sin egen merkevare på nett, og du lurer kanskje på hvordan du kommer igang? Jeg får daglig spørsmål fra mennesker som ønsker å lære mer om dette, og de spørsmålene de oftest stiller, er blant disse:

- Hvordan starter jeg?

- Hvor starter jeg?

- Hvem skal høre på meg? Jeg er jo ingen ekspert.

- Hva skal jeg snakke om?

- Hvor finner jeg inspirasjon?

Nå er det jo slik at alle må starte en plass. Og jeg anbefaler deg å starte akkurat der du er. Men husk på en ting: Ta fokuset bort fra alt du ikke vet og kan, og fokuser heller på hvilke problemer og utfordringer din målgruppe har  - og hvordan du kan hjelpe dem.

Vet du ikke hvem din målgruppe er? Det bør du finne ut av først! Dette kurset er helt genialt for å kartlegge og finne ut hvordan du kan rette din markedsføring og branding mot den beste målgruppen!

Hvordan kan du vite hva du skal hjelpe dem med? Slapp av, du trenger ikke å finne på løsninger selv! Du kan rett og slett vise dem hvor de finner løsningene. Hvis du kontinuerlig hjelper andre å finne løsninger, og å oppnå sine mål eller løse deres problemer - vil folk begynne å følge deg. Du vil tiltrekke deg tilhengere og fans, til og med hvis du er helt ny!

 Vil du lære deg hvordan du steg for steg markedsfører deg og brander deg selv? Dette kurset er mitt ALL TIME favoritt-kurs!! Anbefales på det varmeste - klikk her for å få tilgang!

Fordi jeg ønsker deg suksess!

Kristin

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.