Problemet Med Prospekting og Rekruttering på Sosiale Medier

I mai 2017 var det et år siden jeg tok steget inn i network marketing-industrien og mitt liv tok en crazy retning inn i en verden av entreprenørskap, intens personlig utvikling og opplevelse av mer skepsis, negativitet og avvisning enn noen mennesker burde få lov til å oppleve.

De gode nyhetene med min historie er at det endte godt. Jeg sluttet i jobben som sosionom 5 måneder etter at jeg startet opp i denne industrien. Jeg har skapt min egen hverdag hvor jeg tjener godt, har full frihet og kan styre min egen tid. Jeg har etablert mitt eget foretak og er samarbeidspartner med verdensledende profesjonelle nettverkere og markedsførere, som tjener 6, 7 og 8-sifrede beløp hver måned.

Min reise var ikke uten fomling, flaue øyeblikk og flere feiltrinn når det kom til prospekting enn jeg har lyst til dele. Og jeg håper at mine venner, familie og fremmede jeg har vært i kontakt med har forlengst glemt det jeg sa.. Haha.

Men her er et par stykker, så du får en anelse..
Har du noen gang vært så “modig” at du har gått inn på et behandlingssted og spurt vedkommende i resepsjonen om hun kunne tenke seg å bytte ut de sertifiserte produktene med mine? Jeg har.
Har du noen gang laget deg en rekrutteringsprofil på et nettsted for dating for å komme i kontakt med nye mennesker? Aou.. Jeg har.
Her er er bra en. Har du noen gang prospektet en av det motsatte kjønn, og går på date som en “test” fordi det er velkjent at hvis ikke partneren din er positiv til businessen, er hun/han ikke noe å spare på? Yep.. Det gikk ikke så bra.
Jeg tror jeg har delt nok om det, fordi jeg blir virkelig både flau og skamfull når jeg kommer på alle disse eksemplene mens jeg skriver dette.. hahaha..

Dessverre for mange i dag;

Internett Glemmer Aldri og Det Ødelegger For Alle Andre i Denne Industrien.

Jeg hørte engang at suksess i business handler om “tid og sted”. Som er profesjonell markedsfører, vil også legge til “melding” i denne sannheten. Dessverre er det slik at mange innen network marketing i dag blir lært metoder for å prospekte mennesker online og via sosiale medier.. noe som ofte inkluderer feil melding, til feil tid og definitivt på de verst tenkelige steder!


Poenget er, selv om det kan føles som om jeg har kastet noen tunge steiner på noen nettverkere, så ville jeg bare fortelle at jeg har gjort mange feil jeg også..Men det betyr ikke at vi skal ta lett på de som begår STORE feil når det kommer til å prospekte på sosiale medier og online. Mange av feilene jeg har gjort er heldigvis offline uten at noen kan spore det. Det er verre online.

Sannheten er..

Det er en VELDIG FIN linje mellom å prospekte på sosiale medier og å spamme mennesker. Det er leit å måtte si det, men de fleste nettverkere har blitt omgjort til menneskelige spamming-maskiner av sine uplines eller ikke fått opplæring i det hele tatt.”Engangs-nettverkere” som blir satt til å gjøre jobben med å spre ordet om sitt selskaps produkter eller jobb-muligheten, gjør dette på bekostning av sitt eget rykte og risiko for utestengelse fra alle sosiale medier. Suksessfulle entreprenører og nettverkere lærer til slutt hemmeligheten til suksess og det blir fundamentet for deres totale strategi når det kommer til prospekting, rekruttering og det å bygge business.

Den store hemmeligheten er:

“People don’t care how much you know, until they know how much you care” – Theodore Roosevelt

Hvis du spør nettverkere om å komme med eksempler på FEIL måte å rekruttere på, så vil du få et lass av eksempler til svar. Disse eksemplene er dårlige rekrutteringsforsøk fra mennesker som ikke ennå har funnet ut at det å bygge business ikke handler om å lure mennesker eller å finne den rette copy/paste Facebook-meldingen de kan sende til Gud og hvermann..

Det Handler Om å Bry Seg Om Mennesker. Det handler om å bli et menneske som gir verdi og som ønsker å komme i en posisjon slik at de kan hjelpe mennesker med sine problemer. Den siste er uhyre viktig- “å posisjonere seg slik at man kan hjelpe mennesker med deres problemer”. Hvilken som helst ureflektert person kan kopiere og lime inn en melding på Facebook.
Hva skiller din måte fra de desperates måte å ta kontakt på når det kommer til å fylle opp menneskers innboks med “fantastiske muligheter” og “revolusjonerende produkter”?

Altså, jeg sier på ingen måte at online prospekting eller prospekting på sosiale medier ikke fungerer. Jeg kjenner mange veldig dyktige mennesker i mange organisasjoner, som er vanvittig gode på online prospekting. Jeg har bygget opp store deler av min organisasjon på denne måten, og det fungerer når man har lært seg den store hemmeligheten. Akkurat på samme måte som offline prospekting – de som får til dette har viet enormt mye tid og krefter på å lære denne uhyre vanskelige evnen – men de har klart det! Og hvis det er den strategien du ønsker å bruke, så bør du lære deg det på RETT MÅTE, hvis ikke..blir veien utrolig lang, og unødvendig vanskelig. Du kommer mest sannsynlig til å gi opp før du har knekt koden..

Men hvis du fortsatt er litt usikker på om du er en spammer eller ikke, her er en Mini-Guide til deg.

Topp 5 Advarsler på at din måte å rekruttere på faktisk er SPAM:
1) Din første private melding til en fremmed på sosiale medier inkluderer en link til en businesspresentasjon eller hjemmesiden til selskapet ditt.
2) Du får sinte svar på dine meldinger, eller du blir rapportert inn som en spammer.
3) Du poster linker med ditt selskaps businesspresentasjon eller linken til hjemmesiden i kommentarfeltet til andre menneskers innlegg på sosiale medier.
4) Du tvinger frem samtaletemaer om selskapet du er involvert i eller produktene, uten at noen har spurt om du vil dele den informasjonen.
Til slutt det viktigste punktet
5) Du engasjerer deg i diskusjoner og samtaler på sosiale medier med en skjult agenda, i håp om å kunne endre samtaleemnet mot noe som kan gjøre at folk blir interessert i din mulighet, uten å bry deg om å bli kjent med personen/e du snakker med.
Den siste er for meg en stor advarsel, men er også mye omdiskutert.

Nr. 5 er tross alt den store definisjonen på prospekting (uansett om det er online eller offline) – og selv om den gjøres riktig kan det fortsatt føles kleint, ubehagelig og resultere i at mennesker blir sinte, avviser deg eller kommer til å unngå deg for all overskuelig fremtid. Dette er en av grunnene til hvorfor jeg har blitt veldig betenkt når det kommer til å jakte på prospekter og prospekte fremmede uansett hvor jeg befinner meg.

Men her er en interessant ting…

“Det Var Ikke Før Jeg Stoppet å Prospekte Mennesker, Startet Min Business å Vokse!”

Jeg kan ikke si hvor lettet og fredfull jeg følte meg, når jeg igjen var i stand til å gå ut sammen med venner, besøke familie eller være i offentligheten uten å tenke på å prospekte noen som helst.
Bare nyte det å være “normal” igjen – det var så deilig etter et år med innstillingen “alle er et potensielt prospekt” og tilnærme seg alle samtaler med en skjult agenda.. Jeg var fri!

Det høres jo litt rart ut at en business kan vokse uten at man aktivt er ute og “jakter” på nye mennesker. Men det er sant.
Du lurer sikker på..”hvordan i huleste kan din business vokse da?”

Vel, før jeg svarer på det, må jeg si at det er flere mennesker – som er utrolig dyktige på rekruttering og prospekting, som er totalt uenig med meg i utfordringene over. Uten å nøle, tilnærmer de seg alle mennesker med en intensjon om å tilby muligheten. Å bli avvist er ingen big deal, så lenge noen sier “ja”. Og på samme måte som at noen er råflinke på offline rekruttering, er det også suksessfulle måter å gjøre dette på online. også. Etter å ha lært å bli god på prospekting offline, bestemte jeg meg for at jeg ikke bare ville bygge business på denne måten. Jeg ville gjøre begge deler.

Problemet med prospekting generelt, slik det normalt sett blir lært videre, er at intensjonen handler om hva DU VIL at andre skal gjøre. For noen handler det også om å manipulere mennesker til å GJØRE ting du vil de skal gjøre. Med andre ord, det handler om DEG og ikke dem. Det er kanskje noe av det som ikke er så tiltrekkende med denne måten å jobbe på.

Et Mer Virkningsfullt Alternativ til 1-til-1 Prospekting, Som Ikke Får Deg Til å Føle Deg Som En Typisk Selger
Altså, jeg prøver ikke å være ekspert eller bedre-viter på hvordan man skal prospekte på rett måte – jeg er absolutt ikke det! Og hvis det hadde virkelig snørt seg til og det til slutt handlet om å få nok penger til mat på bordet, hadde jeg valgt tradisjonell prospekting uten å tenke.

Men grunnen til at jeg kunne tenke i andre baner, var fordi jeg kom i kontakt med noen fantastiske mentorer som introduserte meg for en genial online rekrutteringsstrategi, som..

Gjorde det mulig for meg å komme i kontakt med flere mennesker på 1 Dag, enn de mest talentfulle rekruttererne i verden kan gjøre på 1 mnd. Jeg ble i stand til å generere “leads”, kunder og nye forhandlere – selv om jeg var ute med venner eller brukte tid med familien.

I stedet for å bruke flerfoldige timer på å sende meldinger til mennesker på sosiale medier, lærte jeg hvordan jeg helt lovlig kan bruke Facebook og andre nettverk til å faktisk hjelpe meg med å tiltrekke med mennesker som ER INTERESSERT i hva jeg har å tilby, ved å bruke annonse-plattformen på en god måte. Den siste tiden har jeg hver morgen våknet opp til en email-innboks, full av meldinger om nye “leads”, nye kunder, potensielle teammedlemmer og penger tjent – mens jeg sov! Denne strategien kalles for “Attraction Marketing”, som er en markedsføringsstrategi for nettverkere, entreprenører og mennesker i direktesalgsbransjen.

Altså, hvis din business er avhengig av at du er på sosiale medier, sender private meldinger eller kommenterer Gud og Hvermanns poster dagen lang – jobber du IKKE med Internett-markedsføring.. selv om du kanskje har trodd det (jeg har, inntil nå..).
Online prospekting og Internett-markedsføring er IKKE det samme!
Internett-markedsføring er en passiv strategi, som jobber selv når du ikke gjør det. Hvis du vil lære mer om hvordan det fungerer, kan jeg tilby deg- GRATIS:
10-dagers Online RekrutteringsBootcamp her.
Du vil også få tilgang til nedlastbart materiale, som går detaljert inn på hvordan du rekrutterer og selger på best mulig måte.

Når alt dette er sagt, hvis tradisjonell online eller offline prospekting er din greie og du vil holde deg til det – for all del- gå for det. Det er mange toppledere i denne industrien som har fokuset på de ferdighetene man bør lære for å rekruttere i “cold market”. (Og de gjør “attraction marketing” også!)

For meg var det simpelten det at jeg ville leve livet som var det viktigste. Jeg ville mye heller tjene penger i min business først, for så å oppleve at venner og familie ba på sine knær om å få høre mer om det. Det er mye bedre enn å be familie og venner om å bli med i en business som ikke produserer inntekt.

Hvilken av dem foretrekker du?
Akkurat..

PS! Likte du dette innlegget? Du gjør meg en stor tjeneste ved å dele det med andre og legge igjen en kommentar under!
PPS! Hvis du ikke har fått tilgang på en Steg-for-Steg oppskrift på suksess:Klikk Her For Full Tilgang!

Skap din egen suksess!

Kristin Pedersen
Kontakt meg: kristin@kristinpedersen.com
Sjekk ut min Facebook-side: http://www.facebook.com/KristinPedersenLL
Følg meg på Insagram: http://www.instagram.com/kripe87

Kristin Pedersen

Digital Marketer- hjelper entreprenører og nettverkere til å bygge sin business, markedsføre seg selv og sin virksomhet på en suksessfull måte.